Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un monitor ensenyarà a utilitzar el nou espai lúdic per a la gent gran dels Monjos

Ahir al matí es va dur a terme la inauguració oficial del nou espai lúdic per a la gent gran que l’Ajuntament dels Monjos i la Diputació de Barcelona han instal·lat, a la plaça de la Pau. Es tracta d’un estudiat circuit de salut per a gent gran que permet exercitar la musculatura i les articulacions del cos.

En la inauguració oficial d’aquesta instal·lació, l’alcalde Jordi Girona, va encoratjar els avis a fer servir aquesta instal·lació. Al mateix temps, una monitora de la Diputació de Barcelona ha ensenyat als avis cadascun dels exercicis que poden fer en aquest espai.

L’acte ha finalitzat amb un esmorzar saludable amb sucs, fruita i fruits secs en el que han participat gairebé una seixantena d’avis del municipi.

A partir del gener, l’Ajuntament disposarà d’un monitor per ensenyar els avis a fer servir els aparells. Les classes seran gratuïtes i es faran l’últim dijous de cada mes d’un quart de 4 a un quart de 5 de la tarda. L’accés a la instal·lació i a les classes és totalment lliure. També es faran classes específiques per a col·lectius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: