Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Programació especial de VTV en motiu de l’entrada al 2007

Vilafranca Televisió emetrà avui al vespre el missatge de l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, en motiu de l’entrada al nou any. També des d’aquesta casa s’emetrà a partir de demà un resum del més destacat de l’any

Com és tradició, i amb el canvi d’any, l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, vol felicitar des de VTV una bona entrada d’any a tots els ciutadans. Aquest missatge institucional serveix alhora per fer un repàs d’allò que ha estat important per la vila en el transcurs de l’any i alhora per projectar accions de futur, en aquest cas, per al 2007, com són les obres de cobriment de les vies del tren en el seu pas per la vila o el treball entorn a l’atenció a les persones. El missatge de l’alcalde s’emetrà després de l’informatiu i també després de les reposicons de l’inforamatiu en els transcurs d’avui i demàTambé des de Vilafranca Televisió s’ha preparat l’especial resum de l’any. Un especial informatiu de 40 minuts que sota la realització de Carles Gala, fa un repàs a les notícies més destacades d’aquest 2006. Aquest especial s’ha estructurat temàticament, fent un recorregut pels principals successos en societat, política, urbanisme, cultura i castells. Aquest programa s’emetrà a partir de demà, dilluns, 1 de gener a les cinc de la tarda, amb repeticions el dimarts a les 9 del matí i a la una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: