Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Antonio Villanueva tornarà a encapçalar la llista del PSC a Torrelles

Ahir, en el decurs del II dinar de Nadal de l’Agrupació Socialista de Torrelles de Foix, l’actual alcalde Antonio Villanueva va ser proclamat candidat a l’alcaldia en les properes eleccions municipals.

Aquest dinar de germanor, que va aplegar un centenar de militants i simpatitzants socialistes, va comptar amb la presència del diputat Roberto Labandera, qui en nom de la Comissió Executiva del PSC de l’Alt Penedès-Garraf va manifestar el suport de la Federació Socialista i del partit a la candidatura de Villanueva.

Per la seva banda, i amb un discurs personal i emotiu, Antonio Villanueva va explicar la seva arribada a Torrelles fa 20 anys, la seva experiència familiar a l’urbanització de Plana de Les Torres i els seus inicis a la vida política local en les successives candidatures socialistes, així com els principals reptes de l’obra de govern d’aquest mandat.

Villanueva va destacar que el conjunt de projectes que s’impulsen actualment, l’aprovació del POUM, la construcció de la nova escola i el nou camp de futbol, les millores a Can Coral i a d’altres urbanitzacions o el nou consultori mèdic, són el seu principal objectiu de treball en el període que resta de mandat fins al maig.

Villanueva també va dir que, a banda de tota aquesta feina que està en marxa, afronta amb molta il·lusió i amb la màxima responsabilitat la tasca que li ha encomanat el grup socialista de Torrelles per la propera legislatura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: