Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní celebra del 21 de novembre al 2 de desembre la seva festa major, amb els Pets

Els actes de la Festa Major de Sant Sadurní es van presentar fa uns dies al Casal d’Entitats de la capital del cava, i ompliran d’activitat lúdica i cultural Sant Sadurní entre el 21 de novembre i el 2 de desembre. El regidor de Festes, Josep Mª Ribas, comentava que han volgut desfer-se d’alguna manera de l’etiqueta de Festa major petita que te aquesta celebració al voltant del dia de Sant Sadurní, motiu per el qual han volgut ampliar l’oferta d’activitats.

Ribas ha explicat que els primers actes es faran el 21 de novembre a la sala d’actes de la Llar, amb una audició de saxo, clarinet i piano de l’Escola de Música de la Llar. Els actes principals d’inici seran divendres 24 i dissabte 25 de novembre, en que hi haurà les actuacions dels Pets, a la sala de l’Ateneu; i d’Antònia Font, al pavelló de l’Ateneu.

 

Les entrades dels Pets costen 5€ anticipades, i tindran un preu de 10€ a la taquilla. L’actuació d’Antònia Font és gartuïta  

El diumenge 26 hi haurà una nova edició del concurs de pintura ràpida, que organitza el Centre d’Estudis Penedesencs.

Un altra dels actes destacats serà el dimarts 28 de novembre, la vigília de Sant Sadurní, en que la Fassina acollirà un concert de Pop-Funk-jazz a càrrec de Àngela Suàrez.

 

El dia de Sant Sadurní, el 29 de novembre, els actes s’iniciaran a les 12 del migdia amb una missa solemne a l’església parroquial. A la mateixa hora hi haurà espectacle infantil a la plaça de l’Ajuntament. Els actes continuaran al llarg de tot el dia, hi a 2/4 de 9 del vespre s’iniciarà el correfoc dels diables Se m’n Refum, que després faran la lectura dels seus versots.  

L’activitat continuarà a Sant Sadurní fins el 2 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: