Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Estalella celebra una gran festa de castanyada

<p align="left">L&rsquo;Escola Estalella Graells continua amb els actes de celebració del seu cinquant&egrave; aniversari. Dimarts, els alumnes de l&rsquo;escola van celebrar una castanyada molt especial.

<p align="left">El pati de l&rsquo;Escola Estalella Graells va ser l&rsquo;escenari idoni per a aquesta festa de castanyada que celebrava l&rsquo;alumnat de l&rsquo;escola. El centre est&agrave; en plena celebració del cinquant&egrave; aniversari i, per aix&ograve;, aquest cop, han volgut donar especial import&agrave;ncia a la castanyada. Abans, la festa nom&eacute;s es celebrava a nivell de classe perqu&egrave; quedava molt junta en el temps amb la festa major de l&rsquo;Estalella. Aquest cop, per&ograve;, la festa va ser de forma conjunta. A m&eacute;s, aquest any, la festa va comptar amb un grup d&rsquo;animació. Els alumnes de l&rsquo;escola estan acostumats a protagonitzar ells les actuacions per&ograve;, en aquesta ocasió, passaven a ser espectadors i a poder gaudir de la música i del ball d&rsquo;una altra manera. La festa va acabar amb un bon berenar que es va preparar des del mateix menjador de l&rsquo;escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: