Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les escoles de la vila participen en una campanya d’educació viària

La campanya s’ha presentat aquesta setmana a l’ajuntament de Vilafranca, amb la participació dels regidors de seguretat ciutadana i d’Educació; Xavier Lecegui i Lourdes Sánchez; el cap de la Policia Local de Vilafranca, Jordi Alemany; i la agent responsable de la campanya als centres, Rosi Serrano.

La campanya compta també amb la col·laboració evident dels centres escolars de Vilafranca, que consideren que és un bon complement a l’ensenyament tradicional que s’hi ofereix. Com explica el director del Pau Boada, Ramon Zaballa, l’educació viària mostra alguns dels valors que cal tenir presents també a la societat.

 

A les escoles els agents presenten diferents propostes per tal d’acostar als més joves normes i consells bàsics per tal de moure’s amb seguretat i tranquil·litat pels carrers de la vila. A més enguany, i com a novetat, s’acostarà aquesta campanya a la Fundació l’Espiga, com comenta l’agent responsable de la campanya, Rosi Serrano.

 

La campanya es complementa amb uns fulletons amb consells per garantir la mobilitat segura dels infants; que mostren a través de missatges gràfics i també un CD les mesures que garanteixen que els infants i els nens i nenes viatgin segurs també en els vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: