Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca continua amb la Selecció Alternativa

La Mostra de Curtmetratges de Vilafranca continuava ahir amb la Selecció Alternativa, una secció que va començar l’any passat i que ahir va ser un èxit de públic. En aquesta secció no competitiva es poden veure els curtmetratges més alternatius.

El bar musical la Moderna tornava a ser escenari d’aquesta nova secció de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca que va néixer l’any passat per donar cabuda a alguns dels curtmetratges que s’han presentat a la mostra i que no han entrat a les seccions oficials competitives. D’aquesta manera, ahir es van poder veure els curts Fam, O intruso, Listen, El numerito o Ropa ajustada. Tots ells caracteritzats per l’humor o un tractament original del tema que tracten. Aquesta selecció alternativa segueix la línia del cine O·Cult, una iniciativa que va engegar el Cine Club en col·laboració amb La Moderna la temporada passada i que permet veure, el darrer diumenge de cada mes, pel·lícules que no s’han estrenat als cinemes de l’estat espanyol. Així també es dóna cabuda a films que tenen una visió més atrevida o curiosa. La Selecció Alternativa serveix com a pont entre els dies de Selecció Oficial, que van acabar dissabte, i la Pantalla Oberta, la secció dedicada als curtmetratges fets en nous formats i que engega aquest dimecres a un quart de deu a l’auditori del Museu del Vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: