Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posa en marxa una nova edició de la campanya "Anem al teatre", que s’ha presentat a Cal Bolet

Aprofitant una de les representacions del cicle, avui s’ha fet a Cal Bolet la presentació d’aquest cicle, que per novè any te presència a la comarca de l’Alt Penedès. La intenció és acostar el teatre al públic infantil i juvenil, a través d’espectacles de qualitat i pensats expressament per a ells.

En aquest anys, com comentava Mònica Ruz, tècnica de la Diputació encarregada del programa, s’ha passat de 5.000 espectadors a l’Alt Penedès en el primer any als 13.000 de la temporada passada. Un programa que te com a impulsors la Diputació i els corresponents ajuntaments, a banda de l’empresa que s’encarrega de la gestió dels espectacles.

 

Per la seva banda, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Rios, ha remarcat que la valoració d’aquest programa és positiva, sobre tot pel que fa als centres de primària.  

 

Les representacions, que es faran fins a finals d’abril, s’adrecen a alumnes de cicle infantil, inicial, mitjà i superior. El teatre Cal Bolet de Vilafranca, i el teatre Ateneu de Sant Sadurní seran els escenaris que acolliran les diferents actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: