Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de MRW parla al Tribuna Oberta sobre la importància de les persones a les empreses

Francisco Martín Frias, el president executiu de l’empresa de missatgeria MRW, ha estat el protagonista aquest migdia del dinar col·loqui de Tribuna Oberta Vilafranca. Martín Frias, sota el títol de “les persones, el més important de l’empresa”, ha ofert una extensa conferència en que ha explicat com des de la seva empresa volen prioritzar que els treballadors i franquiciats tinguin un sentiment corporatiu que ajudi a millorar el servei i ha oferir un bon servei centrat en tenir bons professionals i bones persones treballant.

Tot i comentar que la seva voluntat és fer de l’empresa una gran família, també ha remarcat que no s’ha de confondre ser sensibles amb tenir sensibleria.

Martín Frias ha explicat també que des de 1993 MRW te diferents projectes i programes socials, que serveixen per tal que part dels beneficis que aconsegueix l’empresa reverteixin d’alguna manera en la societat. Així per exemple va parlar d’enviaments gratuïts que s’ofereixen a estudiants fora del seu domicili i a l’estranger, descomptes importants per empreses que comencen o per a famílies nombroses, entre d’altres. El màxim responsable de MRW apuntava també que cal preveure, des d’un punt de vista empresarial, que si aquests usuaris queden satisfets després continuaran utilitzant els teus serveis.

 

 

Martín Frias també va apuntar que la seva empresa dona ajuts a treballadors que vulguin continuar formant-se, o per exemple també que vulguin adoptar un fill, i va posar-ho com a exemple de la relació que cal establir entre empresaris i treballadors.  

L’acte el va cloure l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve, que va destacar el paper que juguen les empreses a l’hora de fer avançar la societat, i que en aquest sentit cal que tinguin també una responsabilitat social cap als seus treballadors i cap a la societat en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: