Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de millora de l’eix Rossend Montané amb l’asfaltat del camí de Rocallisa

La setmana passada s’iniciaven el treballs per a adequar el camí de Rocallisa, la primera de les intervencions que s’inclouen en les obres de pavimentació i millora de l’eix Rossend Montané. Licitat per un import de 402.000 euros i amb un termini d’execució previst de 6 mesos, aquest projecte és la inversió de més envergadura planificada per l’Ajuntament d’Olèrdola en la present legislatura i té el propòsit de millorar la seguretat i els accessos d’aquesta via que uneix els nuclis del municipi.

El projecte defineix aquest vial de 6 quilòmetres de longitud com “l’eix transversal d’Olèrdola i via de comunicació principal del municipi”, recordant la funció que compleix d’unió dels nuclis de Sant Miquel, Moja i Sant Pere Molanta. Amb la intervenció inicial que s’està fent al camí de Rocallisa, es pretén asfaltar aquest vial d’un quilòmetre de longitud per millorar la connexió del camí Rossend Montané amb la carretera de Moja a Vilafranca. Aquesta adequació està pensada per descongestionar els problemes de trànsit que es viuen a l’interior del nucli de Moja, oferint una via segura i alternativa als veïns de Daltmar que es desplacin fins a Vilafranca sense necessitat de passar per dins del poble.

El projecte de millora de l’eix Rossend Montané continuarà amb el repintat de tota la via, la instal·lació de nova senyalització, la substitució de ferm i l’ampliació de diferents trams per garantir la seguretat, especialment en punts conflictius com el tomb de Cal Colàstic. Les obres es preveuen realitzar per fases per tal d’evitar molèsties als veïns que utilitzen la via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: