Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU denuncia que l’actual projecte d’estació no contempla l’accés des de la banda de mar de la vila

Aquest matí els representants del grup municipal de CiU han fet una roda de premsa a la mateixa estació de Renfe de Vilafranca per tal de comentar i denunciar algunes de les mancances que des del seu punt de vista te l’actual projecte que s’està desenvolupant i que ja son visibles.

En primer lloc han denunciat que l’actual disposició dels accessos a l’estació no contemplen la possibilitat que els vilafranquins que viuen a les zones de la Girada, Molí d’en Rovira o Melió Residencial, per exemple, puguin accedir-hi directament, ja que els únics accessos estan a la façana nord de l’estació.

 

D’altra banda, i incidint amb el tema de les andanes, el grup de CiU ha comentat també que vist com han quedat s’observa que les andanes estan sobre dimensionades, però que en definitiva únicament hi ha dues vies de útils i 2 més de mortes. A més, en aquestes últimes, únicament hi cap un comboi de 3 vagons amb la qual cosa es fa difícil per exemple que Vilafranca pugui ser punt d’inici o final de la C-7.  

 

Regull també comentava que en aquests moments l’Ajuntament no disposa de tot el projecte, memòries i plànols, del que ha de ser tant l’estació com el cobriment; i que per tant amb aquesta desinformació és difícil que des de l’equip de govern es pugui avaluar i controlar el procés de les obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: