Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos proposa una esmena als pressupostos per garantir la inversió en desenvolupament rura

Després d’analitzar el projecte de llei dels pressupostos generals de l’Estat per a l’any 2007, el sindicat agrari considera un engany que les partides pressupostàries corresponents al Ministeri d’Agricultura no mantinguin el nivell actual d’inversió pública, desmentint el compromís de la ministra Elena Espinosa.

 El sindicat demana al Govern de l’Estat que deixi d’enganyar a tots els ciutadans i a la pagesia en particular pel que fa al seu compromís de mantenir el mateix nivell d’inversió pública en desenvolupament rural. Per això, demanarà a tots els partits polítics catalans amb representació parlamentària la presentació d’una esmena al projecte de llei dels pressupostos generals de l’Estat, per tal que es garanteixi per llei que l’Estat farà front a la part que els correspon per a garantir almenys una inversió pública per al desenvolupament rural per als propers anys, del nivell de l’any 2006.

El sindicat no vol, per tant, que des del Govern de l’Estat s’enganyi a la pagesia catalana, ja que l’Administració General de l’Estat ha de fer també una aposta decidida per atendre al principi rector econòmic de tots els poders públics espanyols d’atendre preferentment a la modernització del sector agrari. En aquest sentit, la Unió de Pagesos de Catalunya vol recordar que la nova programació de desenvolupament rural per al període 2007-2013 es farà, per primera vegada, únicament a nivell autonòmic.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: