Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern de Vilafranca està ja treballant en la planificació de l’estació de regionals

Aquest matí el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Colomé, ha visitat les obres de la base de muntatge, acompanyat de les persones que han de dibuixar la futura estació de regionals de Vilafranca. Colomé ha comentat que des de l’Ajuntament continuen treballant de cara al futur més immediat, i que aquesta futura estació ha de ser un projecte important.

S’ha de situar entre l’actual estació de muntatge i el pont de la Pelegrina, i cal començar a estudiar com serà la seva integració a la vila.

 

Es tracta de veure com s’urbanitzaran els voltants i tot l’espai que afecta l’estació. Com expicava Colomé, no es pot parlar de calendaris, però si cal tenir previst al màxim el planejament amb les persones responsables per tal de poder tenir el projecte el més clar possible. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: