Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coronació de Vanesa Romero i el pregó dels personatges de Polònia obre la Setmana del Cava

La 25ena Setmana del Cava començarà demà a quarts de 8 del vespre amb la tradicional cercavila pels carrers de Sant Sadurní que porta a l’actriu, model i presentadora, Vanesa Romero, fins a la plaça de l’ajuntament, on a dos quarts de 9 del vespre tindrà lloc l’acte de coronació de la Reina del Cava 2006.

Aquest és el moment més esperat i multitudinari de la Setmana del Cava, que aquest any celebra el seu 25è aniversari entre el 7 i el 15 d’octubre, i és també un acte molt important per Sant Sadurní, com afirma el president de la Confraria del Cava, Pere Bonet.

Després de la benvinguda per part del Mestre de Cerimònies de la Confraria del Cava i de l’alcalde de Sant Sadurní, Joan Amat, alguns dels coneguts personatges del programa Polònia de TV3, conduït per Toni Soler, pronunciaran el pregó.

A continuació, el president de la Confraria del Cava, coronarà Vanesa Romero com a Reina del Cava 2006. L’acte, que es retransmetrà en directe per una pantalla gegant, inclourà un castell de focs d’artifici, i en acabat, es servirà coca i cava per tothom a l’era d’en Guineu.

La Setmana del Cava continuarà oferint actes durant la setmana vinent, entre els que destaquen la retransmissió en directe, el dilluns i des de la seu de la Confraria, del programa “On vols anar a parar?” de Catalunya Ràdio, amb Llucià Ferrer, investit Jove Confrare de Mèrit fa uns anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: