Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exalumna de l’ Eugeni d’Ors ha guanyat un premi a la Fira d’Energies Renovables de Cassà

Anna Semis i Costa, alumna de l’IES Eugeni d’Ors, ha guanyat el segon premi del Concurs de Treballs de Recerca de la 6a Fira d’Energies Renovables, Eficiència Energètica a la Llar i Construcció Sostenible, organitzada per l’Ajuntament de Cassà de la Selva.

El premi es va lliurar, el passat diumenge, en el marc de la Fira d’Energies, en un acte solemne al saló de plens de l’Ajuntament de Cassà de la Selva. El treball premiat, que es titula “Construcció d’un captador solar”, consistia en realitzar i documentar la construcció del captador a partir de materials reciclats com ara serpentins de neveres i vidres de finestres.

El premi consistia en 150 euros per a l’alumna i un equip didàctic d’Energies Renovables, consistent en una minicentral solar fotovoltaica, per a l’ institut.

L’Anna Semis va realitzar el Treball de Recerca durant el curs passat, quan cursava el segon curs del Batxillerat Tecnològic a l’ Eugeni d’Ors, i aquest octubre començarà estudis universitaris d’enginyeria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: