Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca es posiciona en contra del CIM Penedès

El ple de l’ajuntament de Vilafranca va comptar dimarts amb una presència de públic fora del que és habitual. La majoria eren membres del col.lectiu Bosc Verd i de la Vegueria Penedès que eren presents per donar suport a la Plataforma ciutadana No Fem el CIM.

La CUP va presentar en el ple una moció de suport a aquesta plataforma i en contra del projecte. Segons la moció el Centre Integral de Mercaderies Logis Penedès és un projecte que menysprea la ciutadania del Penedès, imposat per la Generalitat. El ple va donar veu a una representant de la Plataforma que va explicar que el CIM Penedès es pretén ubicar en 186 hectàrees dels municipis de Banyeres, l’Arboç i Sant Jaume dels Domenys, convertint-se en el parc logístic més gran de Catalunya, amb un transit d’uns 20.000 vehicles diaris. Tots els grups municipals de l’ajuntament de Vilafranca van votar a favor de la moció que rebutja el projecte Logis Penedès presentat per la Generalitat i que insta al govern a iniciar els tràmits per desenvolupar un pla director d’infraestructures i activitats econòmiques i es coordini amb el Pla Director de l’Alt Penedès, aplicant criteris mediambientals i sostenibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: