Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposició del col·lectiu Únem Art a la Sala dPas de l’Escorxador

Una exposició col·lectiva permet veure noves mirades de la pintura i l’art a la Sala dPas de l’escorxador. El col·lectiu Únem art presenta peces de cinc artistes diferents.

Manel Casas, Mireia Pintó, Meritxell Prat, Nadala Sellarès i Montserrat Vallès presenten les seves obres a la Sala dPas de l’Escorxador en una exposició conjunta del col·lectiu al qual pertanyen Únem Art. Aquests cinc artistes fa tres anys que treballen dins d’aquest col·lectiu, un grup de pintura que busca la innovació i l’experimentació en el camp de l’art. Montserrat Vallès forma part del grup i exerceix com a professora dels altres artistes. La mostra compta amb tres peces de cadascun dels artistes i hi ha obres abstractes i figuratives. Totes elles tenen en comú que l’artista busca la recerca i l’experimentació. La mostra del col·lectiu Únem Art es pot visitar fins al 15 d’octubre a la Sala dPas de l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: