Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors es mostren satisfets de com han anat els actes de la Festa Major

El dia 1 de setembre és ja un dia que serveix per fer valoracions de com ha anat la Festa Major. Aquest matí, mentre es feia el concert vermut, una de les administradores Gemma Llop, comentava als micròfons de Ràdio Vilafranca el cansament dels cinc responsables d’organitzar la festa, però també la satisfacció per la participació dels vilafranquins en les diferents activitats.

 

Llop explicava també que han viscut les diferents activitats amb força nervis i tensió, però que han gaudit molt. Un dels moments especials és el dels versots dels diables, que en els darrers anys havien caigut en parlar dels administradors a nivell personal, i no tant de la seva feina al voltant de la Festa Major. Gemma Llop comentava que enguany havien estat correctes, sobre tot pel que els tocava a ells.

 

 

Als administradors els queden encara el vespre d’avui, amb el ball de foc a partir d’1/4 de 10 del vespre i amb sortida de la Plaça Anselm Clavé. A la mitjanit hi haurà l’orquestra Caravana a la Rambla Sant Francesc, i el concert del grup Gossos al Parc de Sant Salvador.

 

Aquest concert s’havia de fer al Tivoli, però per qüestions tècniques s’ha desplaçat al Parc de Sant Salvador.

Aquest vespre hi haurà també a la plaça de l’Estació l’actuació del grup Revolution 80, a partir de la 1 de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: