Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès Garraf disposa de dues ambulàncies medicalitzades i 10 ambulàncies de suport bàsic

<h1>Des de fa alguns mesos la nostra comarca disposa d&rsquo;una ambul&agrave;ncia medicalitzada amb seu a Vilafranca, que juntament amb la que hi ha a Vilanova, donen servei a las comarques del Pened&egrave;s Garraf. De fet, el president del SEM, Jaume Montfort, l&rsquo;empresa que gestiona el servei de transport sanitari a casa nostra, ha explicat que es disposen de dos tipus de vehicles, el que seria l&rsquo;ambul&agrave;ncia normal, la de suport vital b&agrave;sic; i la medicalitzada que seria la de suport vital avan&ccedil;at. Aquesta darrera disposa d&rsquo;equipament m&egrave;dic avan&ccedil;at, a m&eacute;s d&rsquo;un metge i una infermera.</h1>

<h1>Com d&egrave;iem, les dues ambul&agrave;ncies medicalitzades estan centrades a Vilafranca i Vilanova, i es complementen amb les 10 de suport b&agrave;sic que es troben distribu&iuml;des per diferents municipis de les dues comarques.</h1><h1>Per accedir al servei de transport sanitari cal trucar al 061, i des d&rsquo;all&agrave; es derivar&agrave; el tipus de vehicle i de servei que s&rsquo;ha de donar.</h1>&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: