Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gossos i Whisky’ns i el Teatre de Guerrilla són els espectacles destacats de la FM de Guardiola

Els Administradors d’enguany de la festa major de Font-Rubí són Joan Galimany, Joan Romero, Marc Colomé, Montse Marqués, Dolors Gallego i Jordi Ferrer. Han dissenyat una festa major ambiciosa i alhora impregnada de la tasca feta pels seus predecessors.

Obrirà la festa amb un concert dels Gossos i Whisky’ns sobre el mateix escenari, com artista invitada la Beth acompanyarà als Gossos amb cançons del seu últim disc, amb el que esperen revalidar els èxits d’altres concerts. Un contracte d’exclusivitat amb la Comissió de Festes va crear controvèrsies quan es va anunciar que els Gossos actuarien a la festa major de Vilafranca. La promotora del concert i els membres del grup s’han implicat per aconseguir un fet diferencial respecte del concert de Vilafranca i així compensar el malentès.El concert es farà el divendres 11 d’agost i com l’any passat empalmaran amb la festa jove amb la música del Trànsit el dissabte a la nit. Diumenge dia 13 com a acte destacat hi hauran Havaneres amb el grup Xarxa a la plaça d’Anselm Clavé. Serà dilluns quan es farà el pregó i la cercavila. Aquest any el programa va dedicat a l’Esplai i el Catcroc, en Salvador Garreta serà el pregoner de la festa. Ho farà com gestor sociocultural que va fundar aquesta agrupació juvenil quan va passar per l’ajuntament de Font-rubí i juntament Vilobí va impulsar aquesta entitat de dinamització juvenil. A la pista, amb uns nous vestuaris hi haurà una actuació variada de hipnosis i humor.  El dia 15 segueix sent tradicional amb la mostra de balls i es piscolabis i la missa cantada per l’Agrupació Coral. La missa enguany serà més matinera per permetre als membres de la Coral assistir a la mostra. La Gironina oferirà sardanes , ball de tarda, concert com a novetat i ball de nit. L’endemà , 16 d’agost, després dels actes del matí i la tarda amb la Gimcana de Tractors i el parc infantil entre d’altres, hi haurà teatre amb l’obra “El Directe” de Teatre de Guerrilla. Aquest tercet televisiu i molt popular per la seva aparició als programes de TV3 “el Club” i “Caçadors de Bolets”, oferiran una delirant obra en línia amb el seu humor de terra endins. Les entrades poden comprar-se anticipadament a Caixa Penedès i l’Ajuntament per 10 euros, els nens fins a 10 anys no paguen i a guixeta el preu és de 12 euros. Les cadires són numerades així com les entrades. La Maravella i la Festa del Cava tancaran la festa grossa com és tradicional.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: