Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte del nou parc de bombers de Vilafranca pot trigar encara dos anys

Dimarts la Consellera d’Interior de la Generalitat, Montserrat Tura, ha estat a Vilafranca per parlar de qüestions relacionades amb la seva conselleria. Entre aquestes ha explicat també que s’ha arribat a un acord amb l’Ajuntament per a la construcció d’un nou parc de bombers a la capital de l’alt Penedès. Un projecte que segons la Consellera ha de servir per fer un equipament més adequat a les noves necessitats d’aquest servei, que a banda d’apagar focs cada cop te més presència i actuació en temes de seguretat.

 

 

Pel que fa al calendari, la responsable d’interior del govern de la Generalitat ha comentat que encara està per definir, ja que en aquests moments s’està fent la tramitació urbanística, i que la redefinició del projecte pot portar uns dos anys.  

 

El trasllat del Parc de Bombers de Vilafranca és ja una vella reclamació per tal que aquest servei pugui oferir unes millors prestacions, i com dèiem adequar-se més a les necessitats de demanda actuals de participació dels bombers en més tipus d’incidències que només les centrades en el control i extinció d’incendis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: