Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"La Caixa" ha signat un conveni amb el Centre Vila i un altre amb l’Associació Pro-Disminuïts

L’Associació de Comerciants del Centre Vila amb aquest conveni aconsegueix que els seus associats tinguin unes condicions preferents a l’hora de contractar alguns serveis que ofereix “La Caixa”. El president del Centre Vila, Joan Solà, ens explicava que tindran avantatges a l’hora de demanar finançaments o altres serveis.

L’altre conveni que avui ha signat “La Caixa” era amb l’Associació Pro-Disminuïts del Penedès, per tal de prorrogar el conveni de cessió gratuïta del local del Centre l’Espiga. Aquesta associació fa ús del local des de fa 15 anys i el conveni es renova cada 4 o 5 anys per confirmar que l’ús del local és l’adequat. El director de l’àrea de l’Alt Penedès de “La Caixa” , Leandro Márquez, animava a l’Associació Pro-Disminuïts del Penedès a presentar nous projectes.Els dos convenis d’han signat avui al migdia a l’oficina de “La Caixa” de la plaça Sant Joan.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: