Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pastora tanca la tercera edició del Calima amb un concert gratuït al Parc de Sant Julià

El Calima encara la recta final amb dos espectacles de carrer, els de Tandarika Orkestar i Lisboa Zentral Café, l’actuació dels grups penedesencs Camarada Kalashnikov i Black Sheep dins les festes del barri del Molí d’en Rovira i el plat fort d’enguany, el concert de Pastora al Parc de Sant Julià.

Avui la música balcànica es passejarà per diferents carrers de Vilafranca amb la Tandarika Orkestar, una formació que s’ha deixat seduir pels atàvics sons autòctons de l’Europa de l’est i que incorpora uns diàlegs innovadors entre la música d’arrel i el món del circ en un espectacle amb onze actors i músics. L’espectacle itinerant començarà a les 7 de la tarda, a la plaça Jaume I i a 2/4 d’11de la nit oferiran un concert al pati de l’IES Milà i Fontanals.

Avui la proposta és doble, perquè a les 12 de la nit dins les festes del barri del Molí d’en Rovira, hi haurà el concert de dos joves grups penedesencs de rock i hardcore-metal combatiu, Camarada Kalashnikov i Black Sheep.

La plaça de Santa Maria canviarà demà la seva fesomia habitual amb un element nou, una glorieta com les d’abans des d’on el grup Lisboa Zentral Café oferirà dos concerts de músiques de cinema a les 12 del migdia i a 2/4 de 7 de la tarda.

Lisboa Zentral Cafè recrea l’ambient d’un cafè colonial de principis del segle XX amb polca vienesa, o el d’un bistrot de París amb un vals mussette, o bé el d’una pel·lícula de Fellini.

I finalment, el Parc de Sant Julià s’estrena demà a la nit com a escenari del Calima amb uns convidats de luxe, trio barceloní Pastora que amb el seu pop electrònic i contemporani seran els encarregats de tancar aquesta edició del festival.

Un dels responsables del Calima, el Dani Sáez, afirma que el concert gratuït de Pastora ´s l’ aposta forta d’aquesta tercera edició del festival vilafranquí. La veu i les lletres de Dolo Beltrán, la música i els arranjaments de Caïm Riba i el concepte visual del seu germà, Pauet Riba, són els pilars de Pastora, una proposta artística única que barreja programacions i sons acústics, lletres que surten de la norma i un acompanyament visual de les cançons més proper al vídeoart que al vídeoclip.

Després del concert de Pastora, la música continuarà amb 2 mangui djs, dels que punxen amb platina i que afirmen ser addictes a les barreges impossibles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: