Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca dóna suport a l’Agrupament Escolta.

L’Alcalde de Vilafranca Marcel Esteve i Núria Vallès, en representació de l’Agrupament Escolta Pere II Santa Maria del Foix han signat un conveni de col·laboració.

L’Agrupació Escolta Pere II Sta. Maria del Foix és una entitat vilafranquina que té entre els seus objectius promoure l’educació en el lleure entre joves i infants. L’Ajuntament de Vilafranca valora el paper dinamitzador i aglutinador de l’associació envers els nens i nenes i joves de la vila. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Vilafranca atorga a l’Agrupació Escolta Pere II Sta. Maria del Foix una subvenció de 9.000 Euros, en concepte de col·laboració en el finançament de les despeses que l’Agrupament suporta per la reforma del seu local. Núria Vallès comentava que porten 3 anys treballant en el projecte.Acompanyaven a l’acte de signatura el regidor del Joventut, Francisco Romero, i membre de l’associació amb qui es va fer un repàs dels reptes i dels projectes de futur de l’agrupament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: