Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral Amics del Cant de la Múnia va oferir os concerts del Rèquiem de Gabriel Fauré

Per la interpretació de l’obra, la coral va comptar amb la col·laboració de la coral “9 vint” de Sant Feliu de Llobregat, al capdavant de la qual també hi ha el seu director Pere Lluís Biosca.

Del rèquiem de Gabriel Fauré, la Coral Amics del Cant i el Cor 9 vint van interpretar la versió per cor i orgue amb acompanyament de Jonathan Carbó a l’orgue, Carme Font al violí, Maria Rosa Pi com a soprano solista i Elies Benito com a baríton solista. Actualment, la coral està formada per uns 25 cantaires d’entre 20 i 70 anys.El caràcter dominant de l’obra és de serenitat i de pau i per aquest motiu, l’obra ha estat descrita com el Rèquiem sense judici final. Tant si el Rèquiem és interpretat en una de les versions orquestrals o només amb l’acompanyament de l’orgue, és difícil no sentir-se commogut per la senzillesa d’aquesta obra. Els Amics del cant de la Múnia van interpretar el Rèquiem dissabte a la Múnia i diumenge a l’església de la Trinitat de Vilafranca, plena de gom a gom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: