Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Institut El Foix acaba el curs, premiant els millors alumnes

L’IES dels Monjos va celebrar la fi del curs 2005-2007 amb el comiat i lliurament de les orles als alumnes de 2n de Batxillerat i del Projecte Fil de 4t d’ESO que han finalitzat la seva estada al centre. A més, es van concedir les beques de llibres als alumnes que han tingut un millor expedient de primer i de segon cicle d’ESO. De primer cicle d’ESO han estat Aida Mata, Anna Feced, Núria Arnau, Iolanda Campos i Estefania Vivar i de segon cicle, Ainhoa Ferre, Montserrat Cañas i Teresa Casañas.

Aquestes beques consten de la gratuïtat total o parcial dels llibres de text del proper curs escolar i estan finançades per l’AMPA i els ajuntaments de Castellví de la Marca i de Santa Margarida i els Monjos.

Al llarg d’aquest curs, a l’ Institut dels Monjos s’ha implementat un Pla d’Innovació Educativa en llegues estrangeres que seguirà desenvolupant-se durant el proper curs. També s’ha realitzat per tercer any consecutiu el projecte d’inserció laboral “El Fil de Quart” i s’ha participat en el projecte del Parlament de Catalunya “Fem una Llei”.

De cara al proper curs escolar 2006-2007, a més de seguir amb els projectes d’aquest curs, s’iniciaran els projectes del Punt EDU de dinamització de la biblioteca escolar, i l’Esport-Escola per tal de potenciar l’activitat esportiva entre els joves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: