Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech ha estat traspassada a la Generalitat

El Ple de la Diputació de Barcelona ha aprovat, aquesta setmana, per unanimitat el traspàs de quatre organismes i serveis a la Generalitat de Catalunya, entre els quals hi ha l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech.

Aquests traspassos responen al Protocol de col·laboració que es va signar a finals de l’any passat, i que defineix la resituació i modificació de la titularitat de la gestió de diversos serveis anomenats impropis, que actualment presta la Diputació de Barcelona.

L’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech va ser creada per la Diputació de Barcelona l’any 1987, al barri d’Espiells de

Sant Sadurní, amb l’objectiu d’oferir al sector vitivinícola una formació professional de qualitat i l’aprofundiment en el coneixement, la innovació i la recerca en aquest camp. Actualment s’imparteixen dos cicles formatius de grau superior (Indústries alimentàries i Comercialització i marketing) i un cicle formatiu de grau mitjà (Elaboració de vi i altres begudes). L’escola realitza també d’altres activitats formatives en col·laboració amb entitats del sector del vi i el cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: