Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ actriu Mercedes Sampietro ja és Dama Confrare d’Honor del Cava

La Confraria del Cava va celebrar, dissabte passat, la seva 44a solemne cerimònia d’investidura en homenatge al cinema, nomenant la presidenta de l’Acadèmia Espanyola de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, Mercè Sampietro, com a Dama Confrare d’Honor.

També van ser investits confrares de mèrit els actors Àlex Casanovas, Natalia Verbeke, Leticia Doldrà, Santi Ibáñez, la directora i productora Mireia Ros i Llorenç Garcia, director general de Subministraments KELONIK, la principal empresa de sistemes cinematogràfics i equipament de sales de cinema de l’Estat.

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha volgut celebrar, per primera vegada, la Nit del Cinema amb l’objectiu d’honorar així un col·lectiu que ha contribuït a divulgar i augmentar la notorietat del cava a través de la gran pantalla. En la investidura, el president de la Confraria, Pere Bonet, va agrair especialment el brindis que Mercè Sampietro va proposar en l’última gala dels premis Goya a favor del cava, un “brindis molt valent”, va dir Bonet, “en moments de grans turbulències per al sector, un brindis que la Confraria i el sector cavista mai oblidaran”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: