Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa del barri de La Girada

Aquest divendres comença la festa del barri de La Girada. De moment, els veïns del barri han inaugurat una exposició amb treballs manuals que han anat fent durant l’any. Però aquest any hi ha molts actes per endavant.

La Girada celebra aquest cap de setmana la seva festa de barri. Els actes començaven ja ahir amb la inauguració d’una mostra de treballs manuals. Aquestes obres han estat fetes per un grup de veïnes que es reuneixen cada dilluns a l’associació de veïns i treballen les seves manualitats. Els resultats passen per obres de ceràmica, pintures o restauracions d’objectes antics, per exemple. La inauguració de la mostra és només l’inici de tot un seguit d’actes que ompliran de festa el barri. Demà al vespre hi haurà dansa oriental i aeròbic a la Rambla de La Girada i després el tradicional sopar a la fresca. En acabat i, com a novetat, es farà un espectacle pirotècnic a càrrec del grup Els tres mosqueters. I, finalment, ball amb el DJ Armand Beneyto. Però la festa no acabarà aquí, ja que també hi haurà el concert de Denominación de Origen dins del cicle festa jove als barris. Totes aquestes activitats, compten amb algunes novetats amb l’ampliació d’espais amb que compten. Les atraccions es desplacen a la Rambla de la Generalitat i, per tant, es disposa de més espai lliure. D’aquesta manera hi haurà canvis també en la ubicació dels escenaris, aquest any dos, que es posaran a la Rambla de la Girada. Els actes de la festa es faran durant tot el cap de setmana i un dels plats forts serà la inauguració, diumenge, de la instal·lació que s’ha fet a la Rambla Generalitat per als jugadors de petanca.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: