Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vilafranquins volen que la llosa del tren tingui zones culturals, espais infantils i aparcament.

Aquest matí s’ha presentat la síntesi dels resultats del quadern per al debat ciutadà sobre el nou espai públic que Vilafranca tindrà després del cobriment de les vies del tren. En aquest procés de participació ciutadana hi van participar més de 2.000 persones.

El Quadern per al Debat Ciutadà es va fer arribar als ciutadans des de diversos canals , segons al col·lectiu al que anava adreçat. Els infants de les escoles d’educació infantil i primària van ser els encarregats de portar a les famílies el quadern de participació. Als tres instituts de la Vila el van treballar a les aules i es van realitzar diferents tallers amb joves en altres espais de formació no reglada. També es va enviar a totes les entitats i associacions de la vila. El regidor d’urbanisme, Josep Colomé, comentava que mitjançant aquests quaderns els vilafranquins i vilafranquines han pogut expressar que volen espais per fer activitats culturals, zones d’aparcament i de jocs infantils en aquesta futura nova zona. Aquestes conclusions s’han de tenir presents al concurs d’idees sobre la urbanització de la cobertura de les vies del tren que l’Ajuntament de Vilafranca ha convocat.Es preveu que a final d’any es pugui fer una exposició amb les propostes i maquetes presentades pels cinc equips seleccionats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: