Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sopar a la fresca i el pregó de Joan Aguado centren avui la festa del barri del Molí d’ en Rovira

Un any més, les tres jornades consecutives de bàsquet 3X3 han encetat els actes en aquest barri vilafranquí que està de festa fins diumenge.  El campionat de bàsquet 3×3 ha estat un èxit i ha sorprès als mateixos organitzadors, que han aconseguit convocar 13 equips de 3 categories.

Avui és el dia que, per excel·lència, permet als veïns retrobar-se amb calma i conversar tranquil·lament a la fresca. Així, a 3/4 de 10 de la nit es tirarà una sorollosa tronada que anunciarà que comença el pregó de festa del barri, enguany a càrrec de l’ exalcalde de Vilafranca i actual director general de l’ INCAVI, Joan Aguado.

Així que acabi el pregó, més de 200 veïns celebraran el setzè sopar a la fresca i per acabar el dia, Joan Badia amenitzarà un ball que ha promès que serà divertit. Josep Maria Mateu, vocal de la junta de l’ associació de veïns afirma que és l’ acte més emblemàtic.

 

Demà, el Calima es trasllada fins a la plaça Vilanova amb un concert a càrrec dels Kamarada Kalashnikov i els Black Sheep. Un dels actes característics de la festa del Molí d’en Rovira és la Milla Urbana que es disputarà dissabte, a les 8 de la tarda. Els que vulguin córrer la Milla Urbana es poden inscriure una hora abans. Els organitzadors calculen que hi prendran part més d’un centenar de persones.

Els actes de la festa del barri del Molí d’en Rovira finalitzaran diumenge amb la cinquena trobada d’intercanvi de plaques de cava.Tots els actes tenen lloc al carrer Magarola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: