Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat de Turisme de Subirats prepara la quarta edició del Festival de música a les vinyes

El Trio Bruc, el grup Kaj Tiel Plu que canta en esperanto i el trio Accordion in Modern conformen la programació d’enguany. Com ja és habitual, els concerts seran comentats i, al finalitzar, s’oferirà a tots els assistents un aperitiu amb degustació de caves del municipi.

Per quart any, la plaça fortificada de Torre-ramona s’engalanarà a partir del 15 de juliol per acollir el Festival de Música a les Vinyes, un cicle de tres concerts adreçats a un públic ampli. El Patronat de Turisme de Subirats vol atraure al públic d’aquí però també al turisme, interessat en conèixer el Penedès i el món del cava i el vi. És per això que els concerts acaben amb un aperitiu i una degustació dels caves del municipi presentada per un viticultor de la zona.

Tots els concerts comen&ccedil;aran puntualment a les 10 de la nit. Per reserva d&rsquo;entrades i informació cal dirigir-se a l&rsquo;Oficina de Turisme de Subirats al tel. 93 899 34 99 o a l&rsquo;adre&ccedil;a electr&ograve;nica . Tamb&eacute; es pot trobar informació a <a href="http://www.turismesubirats.com/">www.turismesubirats.com</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: