Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell d’Alcaldes viatjarà a Tolosaldea per conèixer mecanismes de cooperació entre municipis

L’equip tècnic del Pla Director Territorial de l’ Alt Penedès ha finalitzat el treball de redacció, recollint una gran part dels suggeriments dels ajuntaments i de la ciutadania de l’Alt Penedès. El projecte es farà públic el proper mes de setembre i tot seguit, començarà el procés administratiu per sotmetre el projecte a l’aprovació inicial i al període d’informació pública.

Amb relació al Pla Director Territorial i a la necessitat d’aprofundir els mecanismes de cooperació i compensació entre municipis, els membres del Consell d’Alcaldes, reunits la setmana passada, van acordar viatjar plegats, a finals de la tardor, a Tolosaldea, per conèixer “in situ” el funcionament d’aquest tipus de mecanismes en aquella comarca del País Basc.

El Consell d’Alcaldes també va ser informat sobre els criteris de valoració que permetran als ajuntaments optar a una subvenció econòmica del FEDER 2007 per al “Projecte d’integració paisatgística de les rotondes, les entrades als nuclis de població i els punts emblemàtics de l’Alt Penedès”, destacant el grau d’adequació als criteris de la Carta del Paisatge i l’aplicació de bones pràctiques ambientals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: