Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Castell de Penyafort acollirà dissabte l’actuació del grup Youkalis dins el cicle Nocturn d’Estiu

A cavall entre les festes majors dels Monjos i la Ràpita, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos enceta enguany el cicle Nocturn d’Estiu, una proposta de concerts anuals que es duran a terme a la fresca, al baluard del Castell de Penyafort i que completaran la variada oferta musical i cultural que l’Ajuntament està programant en aquest espai darrerament.

Per aquesta primera vetllada musical d’estiu, el Nocturn comptarà amb l’actuació del grup YOUKALIS amb l’espectacle Imatges del Món i una selecció de músiques balcàniques, Klezmer, llatines, populars i tradicionals d’arreu del món mitjançant les quals el grup Youkalis porta l’oient a un viatge sonor per a pobles de diferents cultures, mostrant-li els seus ritmes trepidants i les seves melodies.El concert a la fresca començarà a dos quarts d’onze de la nit al Castell de Penyafort. L’entrada al concert és de 3 euros i inclourà una copa de cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: