Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arxivat el cas del jove sadurninenc acusat d’injúries a Espanya

Després de declarar, dijous al matí, a l’ Audiència Nacional, el jutge va decidir arxivar el cas del jove de la capital del cava i els seus companys acusats de presumptes injúries a Espanya. El jove va ser citat a declarar, a Madrid, acusat d’ofendre la bandera espanyola per les opinions i imatges que va publicar en un fòrum d’internet fa dos anys.

Tot i això, igualment es va celebrar la concentració convocada, dijous al vespre, per el Comitè Antirepressiva del Penedès. Unes 250 persones a Sant Sadurní i una trentena a Vilafranca es van concentrar, davant dels dos ajuntaments, com a mostra de solidaritat amb els joves citats a declarar a l’Audiència Nacional per injúries a Espanya.

En les dues concentracions es va llegir un manifest de denuncia d’ aquest cas, que al mateix temps deixava palès que no es tracta d’un cas aïllat i també es van repassar diversos casos repressius, encara en procés, que afecten a joves de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: