Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní també assessorarà les dones de Gelida, Subirats i Torrelavit

A partir d’ aquest juny, el Servei d’Assessoria Jurídica per a Dones de la Regidoria de Benestar Social, Sanitat, Consum i Igualtat de l’Ajuntament de Sant Sadurní també dóna servei als municipis de Gelida, Subirats i Torrelavit, fruit del conveni que han signat.

Aquest servei s’ofereix des de l’any 2002 a Sant Sadurní, amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona. A partir de l’acord signat, les dones dels tres municipis també podran dirigir-se a la professional del servei, una advocada, que informa i orienta sobre qualsevol dubte o problema que afecta jurídicament als següents àmbits: Dret de la família, maltractaments, conflictes per propietats, dret laboral, conflictes penals, assetjament, maternitat, matrimoni i parelles de fet.

El Servei d’Assessoria Jurídica per a Dones es fa el tercer dimecres de cada mes, de 4 a 6 de la tarda, és gratuït i confidencial. Per més informació i per demanar hora cal trucar al telèfon 93 891 30 29 o bé adreçar-se al Departament de Benestar Social, Sanitat, Consum i Igualtat de la capital de cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: