Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Obra Social de Caixa Penedès organitza la segona edició del Premi Josep Parera

El certamen reconeix la tasca d’aquelles persones i organitzacions que han dedicat la seva trajectòria vital a millorar la societat d’avui dia.

La convocatòria d’aquesta edició ja s’ha obert i el termini per a la presentació de candidatures finalitzarà el proper 8 de setembre. El Premi Josep Parera comportarà una dotació econòmica de 50.000 €, que es lliurarà, aquesta segona edició, el proper 22 de novembre al Palau de la Música Catalana.El propòsit de Caixa Penedès és que aquest premi es converteixi, amb el pas del temps, en un referent de valors basats en l’ètica, el respecte i el progrés aplicats a la tasca diària que es du a terme a la caixa tant a nivell intern com a nivell social. Amb el nom de Premi Josep Parera es fa un acte de reconeixement de qui ha estat President de Caixa Penedès entre 1976 i 2003, persona que actualment n’ocupa la Presidència d’Honor.El premi pretén reconèixer públicament les persones o organitzacions socials que s’hagin distingit per la seva vocació i dedicació al servei del desenvolupament comunitari en l’àmbit social, humanitari i/o solidari. En el cas de ser una persona física se’n premiarà la trajectòria personal i no tant la de l’organització en la qual exerceixi la seva tasca. Les candidatures hauran de ser proposades per terceres parts i hauran d’aportar una justificació raonada de la sol·licitud en qüestió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: