Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La policia investiga el cas d’un possible segrest d’un advocat ingressat a l’hospital de Vilafranca

L’advocat Esteve F.V. és barceloní i té 57 anys va ingressar diumenge a l’hospital de Vilafranca amb diverses lesions.

Segons va explicar a la policia dos delinqüents el van interceptar a l’entrada d’una sala de ball de Martorell, just quan acabava de deixar la seva dona i un matrimoni amic, i anava a aparcar el vehicle. L’advocat va voler impedir el robatori i va forcejar amb els assaltants que el van apallissar i ficar dins del maleter del seu cotxe, on el van tenir durant dues hores. Desprès d’un recorregut amb el cotxe els assaltants van deixar la víctima en un descampat a prop de Vilafranca. L’home va anar a buscar ajuda a una casa pròxima.Desprès de l’arribada de la Guàrdia Civil, el ferit va ser ingressat a l’hospital de Vilafranca d’on va sortir el mateix dia. La policia està investigant el cas per determinar si la versió de l’advocat s’ajusta efectivament al que va passar. El cas està en mans del Jutjat d’Instrucció nº 3 de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: