Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Restaurant Sant Jordi Ca la Katy ha presentat la primera carta d’aigües del Penedès

El Penedès és terra de vins, i Sant Martí Sarroca és el municipi amb més vinyes registrades a la Denominació d’Origen Penedès. Això no treu que hagi estat el restaurant Sant Jordi el primer en presentar una carta d’aigua per als seus clients, i ho va fer ahir a la tarda amb un acte públic en el que hi van participar persones vinculades al món empresarial i dels mitjans de comunicació del Penedès.

La presentació de la carta va comptar amb el suport del cuiner , Joan Roca, del Restaurant Celler de Can Roca que té tres estrelles de la Guia Michelin, que va destacar la iniciativa del restaurant penedesenc. L’acte també va comptar també amb el suport del xef Xavier Mestres, en representació de l’Institut Català de la Cuina, de l’alcalde de Sant Martí, Ramon Carbó i del directiu del Grup Vichy Catalán, Amador Valmajor. El responsable del Sant Jordi Ca la Katy , Jordi Cercó, destaca que a la carta s’afegeix informació i sugerències de l’aigua que es pot demanar en funció del que es vulgui menjar. A més de la carta i com a curiositat, el Sant Jordi ha presentat una enginyosa glassonera per servir l’aigua a taula que té forma de càntir. La presentació de la carta d’aigua va estar precedida per un interessant tast d’aigües que va anar a càrrec del periodista gastronòmic Júlio Cayuela. Cayuela va introduir en el món de les aigües minerals a tots els assistents amb una descripció detallada de les diferents qualitats i característiques de les aigües embasades que es poden trobar a l’Estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: