Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC reclama que Ramon Carbó retorni l’alcaldia de Sant Martí a Pere Tort

Demà, 14 de juny, s’hauria de produir un canvi a l’alcaldia de Sant Martí Sarroca, fruit de l’acord al que van arribar a l’inici de l’actual mandat municipal CiU i PSC. De fet però, ja fa alguns mesos que l’actual alcalde en representació de la coalició nacionalista, Ramon Carbó, va anunciar que trencava el pacte amb els socialistes i que aquest canvi no es produiria.

 

 

El socialista Pere tort per tant, sembla que no recuperarà l’alcaldia que va ocupar el primer any després de les muncipals. Avui el responsable de política municipal de la federació X del PSC, Cisco de la Cruz, ha mostrat el seu malestar per aquesta situació, i ha demanat a Carbó que recapaciti i compleixi la paraula donada.  

 

Des del PSC es considera que Ramon Carbó vol mantenir l’alcaldia només per motius personals, ja que les excuses de canvis en els plantejaments polítics o en la manera d’entendre el municipi, ja eren patents en el moment de fer el relleu i el canvi el primer any de mandat.

Els socialistes esperen que el relleu es faci en els propers dies, i que la situació política a Sant Martí torni a la normalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: