Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern municipal ha presentat dos projectes d’aparcaments soterrats a Vilafranca

Per executar aquestes obres, l’equip de govern obrirà un concurs públic per la recerca d’empreses que vulguin assumir els projectes, que tindran una inversió de més de 8 milions d’euros.

L’aparcament de la Rambla de Sant Francesc serà l’ampliació del ja existent a la Plaça del Penedès, i això farà que el nombre de places al centre de la vila augmenti de forma considerable. Segons l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, aquest augment crearà millores en la dinamització del Centre Vila. Les obres de l’aparcament soterrat de la Rambla de Sant Francesc començaran el 2007, tot just finalitzin les actuacions que s’estan fent a la Rambla Nostra Senyora.

Pel que fa l’aparcament soterrat de l’Espirall, l’alcalde Marcel Esteve, comentava que solucionarà una problemàtica històrica del barri, com és la falta de places d’aparcament. A més, també ajudarà a la potenciació del comerç d’aquest sector.

 

L’equip de govern també està treballant en altres aparcaments, però en aquest cas al barri de les Clotes amb 25 places i al Molí d’en Rovira. L’alcalde també recordava que amb la cobertura de les vies del tren es generaran noves places d’aparcament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: