Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El congrés de direcció i gestió d’empreses que s’està fent a Vilafranca va comptar amb Jordi Pujol

Aquesta era se’ns dubte una de les intervencions més esperades de la primera jornada d’aquest congrés, i servia per cloure la primera jornada en el decurs del sopar de l’emprenedor.

Jordi Pujol va parlar de l’economia catalana i el fet de ser , i emprenedor avui; i va aconseguir captar l’atenció dels assistents al sopar. Pujol va comentar que l’economia al nostra país ha canviat força en les darreres dècades. Així, per exemple l’any 1959 hi va haver canvis importants, i una primera obertura a nivell econòmic que va facilitar l’aparició de la classe mitja. L’ex president també va comentar que de l’any 1993 cap aquí s’ha detectat una continuïtat en la política econòmica que també ha permès el creixement econòmic del país que encara continua. Una política que han seguit els darrers governs de l’estat espanyol, tot i les seves diferències ideològiques, i que Pujol considerava que calia fer encara amb més audàcia.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">Pujol comentava tamb&eacute; que l&rsquo;economia catalana en general va b&eacute;, tot i que el sector industrial te problemes. Cal tenir present que Catalunya s&rsquo;ha desenvolupat des de la indústria, i que a les hores costa m&eacute;s reorganitzar-se i diversificar els productes.

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">&nbsp;

<p align="left">

<p align="left">&nbsp;

La confer&egrave;ncia de Jordi Pujol com d&egrave;iem va servir per cloure la primera jornada d&rsquo;aquest congr&eacute;s que encara al llarg del dia d&rsquo;avui s&rsquo;ha fet al Casal dedicat a la direcció i gestió d&rsquo;empreses. &nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: