Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Club de la Feina de Sant Sadurní ofereix un nou servei de traducció

Des de principis de juny, el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Sadurní ha ampliat l’oferta de serveis que ofereix dins del Club de la Feina amb un servei de traducció permanent per als nouvinguts, en virtut d’un conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

També compten amb un professional traductor permanent, especialment destinat a facilitar la comunicació amb la població nouvinguda extracomunitària en l’àmbit de la recerca de feina. L’objectiu final és facilitar elements per l’autonomia i la competència lingüística de l’usuari.

El Club de la Feina també disposa d’ordinadors per fer recerca de feina i d’informació del mercat de treball per internet i alhora, facilita al propi usuari la realització i actualització del seu currículum a l’ordinador.

El nou servei de traducció permanent s’ofereix setmanalment tots els dimecres de 10 a 12 del matí, en el mateix horari que el Club de la feina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: