Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 1000 persones es troben a Vilafranca en l’aplec de penyes de l’Espanyol

<p align="left">Aquest cap de setmana Vilafranca ha estat la seu de la trobada anual de Penyes de l&rsquo;Espanyol. Aquesta jornada blanc i blava ha comptat entre d&rsquo;altres amb la pres&egrave;ncia del president de l&rsquo;entitat, Daniel Sánchez Llibre i amb la copa del rei

L&rsquo;aplec de penyes de l&rsquo;Espanyol, reuneix a totes les penyes espanyolistes que t&eacute; l&rsquo;entitat a tot Catalunya i a la resta de l&rsquo;Estat. Prop de 1000 persones han participat en aquest aplec, que arriba a la setzena edició i on tamb&eacute; hi ha acudit els m&agrave;xims responsables i directius del R.C.D Espanyol.

Avui al matí les autoritats del club així com les penyes participants en l&rsquo;aplec han estat rebudes per l&rsquo;alcalde i altres membres del consistori. Amb ells tamb&eacute; hi era present la recentment guanyada copa del rei. Sánchez Llibre ha agra&iuml;t a Vilafranca l&rsquo;acollida, remarcant la feina feta des de la penya de Vilafranca. Marcel Esteve ha reconegut la import&agrave;ncia d&rsquo;aquest esdeveniment, reconeixent la import&agrave;ncia del club i la important representació de la que gaudeix a la vila. Abans per&ograve; d&rsquo;aquesta rebuda tamb&eacute; s&rsquo;ha celebrat un esmorzar per a totes les penyes a la pla&ccedil;a sant Joan, un acte que permetia comen&ccedil;ar a escalfar motors per la jornada d&rsquo;avui. Les penyes blanc i blaves han pogut gaudir tamb&eacute; del so de les gralles i d&rsquo;una actuació dels castellers de Vilafranca. Ahir per&ograve; ja comen&ccedil;aven els actes d&rsquo;aquesta trobada, amb un partit de futbol que va enfrontar als veterans de l&rsquo;Espanyol amb la selecció del Pened&egrave;s. El resultat va ser favorable als locals, amb cinc gols per davant dels quatre de l&rsquo;Espanyol.

&nbsp;

&nbsp;

Avui, i despr&eacute;s de la rebuda a l&rsquo;ajuntament s&rsquo;ha celebrat una cercavila en direcció a la zona esportiva, on s&rsquo;hi ha desenvolupat el partit de tornada de les semifinals de copa de la reina entre l&rsquo;espanyol i el llevant. Aquest encontre. Un gran dinar de germanor posar&agrave; el punt i final a aquesta trobada, que dem&agrave; ampliarem en l&rsquo;informatiu del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: