Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Oficina Municipal d’Habitatge de Vilafranca gestiona ajuts per al lloguer d’habitatges

L’Oficina Local d’Habitatge de l’Ajuntament de Vilafranca, amb conveni amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, ha començat a gestionar ajuts per pagar el lloguer de la convocatòria de l’any 2006. Els requisits que es tindran en compte són que la data del contracte de lloguer ha de ser anterior al 26 d’abril de 2006 i els ingressos de la unitat de convivència no poden ser superiors a 2,5 vegades l’IPREM.

Les persones majors de 35 anys que vulguin accedir a aquests ajuts s’han de trobar en alguna d’aquestes circumstàncies: famílies monoparentals, dones en una situació de violència o en surten, persones immigrades, persones de més de 65 anys, persones afectades per assetjament immobiliari, persones en situació d’atur, persones amb incapacitat superior al 33% declarades per l’ICASS, persones amb trastorns mentals, persones amb condició de retornades, persones en risc d’exclusió social.

Els joves fins a 35 anys inclosos que vulguin accedir als ajuts han de tenir uns ingressos anuals mínims de 5.500 €. La quantitat de la subvenció serà d’un mínim de 20 €/mensuals i un màxim 240 €/mensuals.

La data límit per a presentar les sol·licituds és el 15 de juny de 2006. Per a més informació cal adreçar-se a l’Oficina Local d’Habitatge, al c/ Banys, núm. 11. Cal concertar hora de visita al tel. 93 892 02 20, de 8 del matí a 3 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: