Dissabte, 30 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Confraria del Cava participarà a la Fira del Cava a Donostia, que se celebra a primers de juny.

Els dies 2, 3 i 4 de juny, Sant Sebastià es convertirà en aparador del cava. La Confraria del Cava conjuntament amb l’Espai Catalunya Topalekua Donostia organitzen la Fira del Cava a San Sebastià, que tindrà lloc al casc antic de la capital cultural basca. L’Espai Catalunya Topalekua és una entitat nascuda l’any passat amb l’objectiu de ser un punt de trobada dels catalans que viuen a Euskal Herria i pretén fomentar la cultura, el turisme i el comerç català al País Basc.

A la mostra, es podran degustar els caves de 24 empreses elaboradores i altres productes de qualitat de la gastronomia catalana i basca.

Aquesta iniciativa recupera la Fira del Cava que es celebrava a finals de la dècada de 1980 a Donostia i l’objectiu és promoure el cava i la seva cultura així com el seu maridatge amb la gastronomia basca i els seus productes emblemàtics. La Fira del Cava també pretén apropar dues cultures gastronòmiques de gran ressò internacional com són la catalana i la basca.

Les inscripcions per participar a la mostra encara no estan tancades i les empreses interessades en ser-hi presents poden posar-se en contacte amb la Confraria del Cava

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: