Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gran concert per celebrar el 20è aniversari dels Xaloc

<p align="left">La formació vilafranquina d&rsquo;havaneres Xaloc celebrava ahir el 20&egrave; aniversari acompanyats d&rsquo;un gran nombre d&rsquo;amics. Un gran concert i un sopar de germanor van servir per recordar aquest llarg recorregut musical

<p align="left">El parc de Sant Salvador acollia ahir aquest gran concert d&rsquo;aniversari dels Xaloc. Per acompanyar als Xaloc en aquesta festa tamb&eacute; van ser-hi quatre conjunts d&rsquo;havaneres, en representació de totes les comarques catalanes. Els boira, de Lleida, El Taper de Palafrugell, Mestre d&rsquo;Aixa de Vilassar de mar i Olla barrejada de la Secuita. Un gran concert d&rsquo;havaneres one ls protagonistes van ser els Xaloc, actualment configurada per Pere Tutusaus, Francesc Tom&agrave;s Josep Badell, Joan Picó i Elisabet Mateo. Una guitarra i un acordió acompanyen les veus masculines d&rsquo;aquesta formació que comen&ccedil;ava els seus passos un 1 de maig de 1986.

<p align="left">El periodista Joan Enric vidal va fer de mestre de cerim&ograve;nies, presentant als grups participants en l&rsquo;acte i tamb&eacute; al pregoner, Armand Bene&iuml;to, membre dels Xaloc durant 19 anys, que va destacar la import&agrave;ncia d&rsquo;aquesta formació en la seva vida. Tamb&eacute; es va fer un sentit homenatge a Joan Marqu&egrave;s, Benito Gallego i Josep Admetlla, mort es en els darrers anys. Despr&eacute;s de les actuacions es va celebrar un sopar de germanor amb totes les persones que han estat unides a la formació d&rsquo;alguna o altra manera. Havaneres per aquest aniversari dels Xaloc, on tampoc hi va faltar el rom cremat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: