Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida disposarà d’entrada sud, en direcció Tarragona a l’autopista abans del 2008

La notícia es coneixia a l’Ajuntament de Gelida ahir, i avui la confirmava la nostra emissora el mateix alcalde, Francesc Rossell. Es tracta d’una vella reivindicació, de fa uns 30 anys quan es va negociar ja l’accés en direcció Barcelona, i que ara serà una realitat.

L’acord ha estat possible gràcies a l’acord que van arribar ministeri de Foment i empresa concessionària, en aquest cas ACESA ABERTIS, per modificar el sistema de peatges, que passarà a ser per quilòmetres. Per tant, l’import a pagar per l’ús de l’autopista, entrant per exemple a Martorell, serà diferents si se surt a Gelida, a Sant Sadurní o a Vilafranca un cop entre en funcionament aquesta modalitat

Rossell comentava que en els dos darrers anys s’ha estat treballant intensament en aquest projecte, que serà una realitat abans del 2008. La ubicació d’aquest nou accés serà proper a l’actual entrada des de BCN, i ha de suposar una reordenació de la zona.

 

 

De fet, com explicava Rossell, de cara a mitjans de juny hi ha prevista una reunió amb tècnics municipals, tècnics de la concessionària i el redactors del Pla Urbanístic, per tal que aquesta planificació ja contempli aquesta infrastructura abans de l’aprovació inicial d’aquest pla que es podria produir el mes de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: