Dijous, 16 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Català de Vilafranca ensenyarà als restauradors a escriure les cartes en català

 

El Servei de Català, amb la col·laboració del Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, presentarà diversos recursos lingüístics que en aquests moments es tenen fàcilment a l’abast destinats al sector de l’hostaleria i la restauració.  

La sessió és oberta a tothom, estigui vinculat al sector o no, i es farà al local del Gremi, al carrer del Casal número 26, dimarts vinent, a partir de dos quarts de sis de la tarda.  

                                                       

Eugènia Baqueró del Servei Local de Català afirma que es tractarà d’una sessió pràctica.  

 

 

 

Un dels recursos més actuals que es presentaran a la sessió és “Plats a la carta”, una aplicació informàtica que facilita al sector de la restauració la redacció de cartes i menús en català, i també inclou la possibilitat de traducció al castellà, l’alemany, l’anglès, el francès i l’italià.  

Tot i que des del Servei Local de Català organitzen aquesta sessió pràctica per als restauradors, recorden que continuen estan oberts a qualsevol consulta personalitzada.  

 

 

L’acte s’inclou dins de la campanya “Preu x preu, en català” que promouen la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Vilafranca, el Patronat de Comerç i Turisme i el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf.  

L’ objectiu de la sessió és facilitar el coneixement dels recursos que ara es troben al mercat i que poden ajudar el sector a oferir un servei de més qualitat als seus clients.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: