Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 30 colles participaran als actes centrals del 13è Dia del Graller

La presentació d’un conte de Vilatana que ha escrit Jordi Cubillos obre a les 7 de la tarda els actes del 13è Dia del Graller que organitza la Coordinadora de Grallers de Vilafranca.

L’ altre acte previst per avui és el carajillo-concert de gralles obert a totes les colles que vulguin participar-hi, a partir de les 11 d’ aquesta nit, al Forat del Pany.

Demà al matí, l’ Auditori del Museu acollirà una classe magistral de timbal de gralla a càrrec de Josep Martí, el Pinyo. A la 1 del migdia, a la Taverna del Museu, es presenta el llibre “El timbal de gralla” de Josep Martí, al qual seguirà un concert de grallers a càrrec de La Dinapontus de Sitges.

La tarda començarà amb un concert a càrrec de la Fanfarra de la Torre, el grup musical que acompanya la Mulassa de la Torre, que a partir de les 6 farà un tomb per la Vila.

A les 8 del vespre, a la plaça Llorens i Barba, es presenta un llibre de partitures i a continuació, tindrà lloc un concert a càrrec dels Grallers de la Tarota.

La nit del dissabte finalitzarà amb l’ estrena de l’ espectacle “Abriga’t bé la pell. . . . si vols arribar a vell” a càrrec del grup Trienni.

Diumenge tenen lloc els actes centrals amb la participació d’ una trentena de colles del Vendrell, Valls, Reus, Vilanova, Sitges, Lleida o Vilafranca.

Per segon any consecutiu, la plaça de Jaume I acollirà una fira de luthiers, donada la bona acollida de l’ any passat.

 

Les colles de grallers participants esmorzaran plegades i a les 11 del matí sortiran de Cal Figarot, en cercavila. El concert, a la plaça Jaume I, començarà a dos quarts de 12 i a la mitja part inclourà l’ actuació dels Castellers de Vilafranca i l’ homenatge al timbaler vendrellenc Jaume Vallès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: